Over Mondzorg Velperweg – Mondzorg Velperweg – Arnhem

Over Mondzorg Velperweg

Mondzorg Velperweg is een moderne mondzorgpraktijk die een thuis biedt aan tandartsen uit de buurt. In een aangename, vertrouwde setting kunt u bij ons terecht voor excellente mondzorg.

Vertrouwde omgeving, innovatieve praktijk

Onze innovatieve praktijk maakt gebruik van de modernste technieken. De behandelaren binnen Mondzorg Velperweg werken met hoogwaardige materialen en apparatuur. Zo brengen wij de mondzorg voor onze patiënten naar het hoogste niveau. Een gemotiveerd, goed opgeleid team levert hier continu een positieve bijdrage aan. We bieden de vertrouwdheid van de omgeving, aangevuld met speciale diensten onder één dak.

Mondzorgpraktijk voor iedereen

Bij Mondzorg Velperweg werken tandartsen met elk hun eigen specialisatie, zoals parodontologie, implantologie, de Gewoon Gaaf-methode en op korte termijn ook behandelingen onder narcose. We hebben veel affiniteit en ervaring met het werken met kinderen, ouderen en mensen met een beperking. Ook hebben we een eigen tandtechnisch laboratorium voor het vervaardigen van gebitsprotheses. Op deze manier houden wij de zorg dicht bij huis, wat door onze patiënten als zeer prettig wordt ervaren.

Onderdeel van Prime Dental Alliance

Mondzorg Velperweg is onderdeel van Prime Dental Alliance, de alliantie van hoogwaardige mondzorgpraktijken. Ons team wordt gefaciliteerd om de best mogelijke mondzorg ‘aan de stoel’ te leveren. Op de achtergrond waarborgt Prime Dental de excellente mondzorg door een strikt kwaliteitsbeleid, optimale praktijkinrichting en -uitrusting, juiste opleidingen voor onze collega’s en de zorg dat we u als patiënt in de vertrouwde omgeving kunnen verwelkomen.